Általános tájékoztató

Tisztelt Érdeklődő!

Ön egy távoktatás típusú továbbképzési programban vehet részt, mellyel kapcsolatban a következőkről tájékoztatom:

Új felhasználói fiók létrehozása:

  1. Kattintson a kurzus nevére majd a megjelenő oldalon az Új fiók létrehozása gombra.

  2. Töltse ki az Új felhasználó űrlap adatait, és kattintson az új felhasználó azonosító létrehozása gombra.

  3. Egy e-mailt kap a saját címére, közvetlenül az azonosító létrehozása után. Előfordulhat, hogy levelező rendszere spamként kezeli levelünket, ezért ha bejövő üzenetei között nem találja, kérjük nézze meg a levélszemét (Spam) nevű mappában is.

  4. Olvassa el az e-mailt és kattintson a benne található hivatkozásra, ezzel megerősíti a regisztrációját.

  5. Azonosítóját ekkor a rendszer visszaigazolja és egyúttal be is lépteti a portálunkra.

  6. Ezt követően jelentkezzen az Önnek tetsző kurzusra az iratkoztasson be gombra kattintással.

  7. A kurzusra való beiratkozásról szintén azonnal visszaigazoló e-mailt kap.

Képzési díj befizetése:

A képzési díjat az e-LEARNING Távoktatási és Felnőttképző Kft. 11705998-21299951 számlájára kell utalni. A megjegyzés rovatba kérjük tüntesse fel a regisztráció során megadott felhasználónevét az egyszerűbb azonosíthatóság érdekében.

Külön kérésre lehetőséget biztosítunk a képzési díj megfizetéséhez díjbekérő kiállítására. Ebben az esetben az memu-iker@domino-mail.hu email címre kell az erre vonatkozó kérelmet megküldeni, amely tartalmazza a képzésben résztvevő(k) nevét, a választott képzés(ek) megnevezését és a képzés fizetőjének nevét, székhelyét, adószámát. A kiállított díjbekérő e-mailben kerül megküldésre.

A képzési díj rendszerünkbe való beérkezését követően 4 munkanapon belül megnyitásra kerül a tananyag, melyhez 90 napos időintervallum alatt a képzésben résztvevő korlátlanul hozzáférhet. A tananyag hozzáféréséről e-mailben értesítjük.

A befizetés számlára érkezését követő 15 napon belül a számla kiállításra kerül.

A képzés menete és a vizsga:

A tananyag 90 napos időintervallum alatt korlátlanul hozzáférhető. Ez idő alatt, a képzésben résztvevőnek a vizsgakövetelményeket is teljesítenie kell.

A képzés 8 modulból áll. A modulok szakmai anyagának áttekintését követően a tananyag mellett található négyzetek pipálásával haladhat előre. A tananyag fontos eleme az összefoglalás rész, mely segítségére lehet a sikeres vizsgához. Egyes képzéseinknél lehetőség van a modulok után gyakorló vizsgák kitöltésére. Amikor valamennyi tananyag áttekintésre került a képzésben résztvevőnek lehetősége van a vizsga elindítására.

A képzésben részt vevőnek 3 vizsgázási lehetősége van egy kurzuson belül. A vizsga letételére 15 perc áll rendelkezésre. A válaszok természetesen a tananyagban szerepelnek. Egy sikeres vizsgát kell teljesíteni. A vizsga eredményét az online rendszer rövid időn belül megjeleníti.

Sikeres vizsga esetén a rendszerből ki kell lépni. A kurzust leadni tilos. A képzés elvégzéséről szóló tanúsítvány

10 munkanapon belül kiállításra és postai úton a képzésben részt vevő lakcímére megküldésre kerül. Amennyiben mind a 3 vizsga sikertelenül zárul, a képzésben résztvevőnek lehetősége van a képzési díj ismételt befizetését követően újabb 3 vizsgára.

Amennyiben, a képzésben résztvevő abbahagyja a képzést, vagy lejár a 90 napos időintervalluma, és ez idő alatt a vizsgát még nem teljesítette, számára a képzési díj nem kerül visszatérítésre.

A fenti tájékoztatás nem teljes körű! A részletes szabályokról az Általános Szerződési Feltételeinkben olvashat!

A távoktatási továbbképzés gyors, anyagilag megfizethető, utazást nem igényel, csupán egy technikai eszközt, melynek segítségével hozzájuthat a tananyaghoz.

Sikeres munkát kívánunk!

Üdvözlettel: a szervezők