Távoktatás (e-learning)

A tananyag elsajátításának lehetősége e-learning (e-learning az online tanulás, távtanulás, számítógéppel támogatott formája), módszerrel történik.

Hogy miért ez a legalkalmasabb oktatási módszer egy továbbképzés esetében?

  • lehetőséget kínál a továbbképzésben résztvevők számára, hogy egyéni előrehaladási rend szerint tudjon haladni a tanulással

  • otthonról tanulhat Önnek alkalmas időben, nem kell másokhoz alkalmazkodnia

  • mivel a távoktatás egyéni ütemezésű képzést tesz lehetővé, így ezt könnyedén be tudja illeszteni a mindennapi teendői mellé

  • alap szintű számítógépes ismeretekkel is elvégezhető a tanfolyam

A tananyag 90 napos időintervallum alatt korlátlanul hozzáférhető a https://elearning.mesterkepzo.eu internetes oldalon. Ez idő alatt, a képzésben résztvevőnek a vizsgakövetelményeket is teljesítenie kell.

A képzés 8 modulból áll. A modulok szakmai anyagának áttekintését követően a tananyag mellett található négyzetek pipálásával haladhat előre. Egyes képzéseinknél lehetőség van a modulok után gyakorló vizsgák kitöltésére. A tananyag fontos eleme az összefoglalás rész, mely segítségére lehet a sikeres vizsgához. Amikor valamennyi tananyag áttekintésre került a képzésben résztvevőnek lehetősége van a vizsga elindítására.

A vizsga, a képzési anyag tartalmából összeállított tesztkérdésekből áll.

A képzésben részt vevőnek 3 vizsgázási lehetősége van egy kurzuson belül. A vizsga letételére 15 perc áll rendelkezésre. A válaszok természetesen a tananyagban szerepelnek. A vizsga eredményéről az online rendszer rövid időn belül értesítést küld a vizsgázó számára, melyben százalékos arányban láthatja teljesítményét. A kérdések 60%-ra adott helyes válasz sikeres vizsgát jelent. Egy sikeres vizsgát kell teljesíteni. Sikeres vizsga esetén a rendszerből ki kell lépni. A kurzust leadni tilos.

A képzés elvégzéséről szóló igazolás 10 munkanapon belül kiállításra és postai úton a képzésben részt vevő lakcímére megküldésre kerül.

Amennyiben mind a 3 vizsga sikertelenül zárul, a képzésben résztvevőnek lehetősége van a képzési díj ismételt befizetését követően újabb 3 vizsgára.

Amennyiben, a képzésben résztvevő abbahagyja a képzést, vagy lejár a 90 napos időintervalluma, és ez idő alatt a vizsgát még nem teljesítette, számára a képzési díj nem kerül visszatérítésre.